fredag 26 oktober 2012

Se det snöar...

Den första snön är alltid lite speciell. Man vet ju att den inte kommer för att stanna, men den ger en liten vink om att vintern är i antågande. Efter en grå och dyster höst är det så ljust och fint idag med ett tunt snötäcke. Det gäller väl att passa på att njuta nu för man vet inte när den riktiga vintern kommer, om den kommer... Jag är ingen vinterfantast, men om det är kallt och torrt och lagom med snö så klagar jag inte.
När det vräker när tiotals centimeter per dag blir det lite för mycket av det goda. Det tycks inte behövas mycket heller för att det ska bli kaos i trafiken.
Jag tycker det har utlovats snö till idag sedan början på veckan, men nej, folk har inte bytt till vinterdäck, så nu ligger det bilar i diket överallt och plåtarna bucklas i rask takt i korsningarna i stan. Suck och stön...


Boris han gillar inte snön alls. Den Sällsynta Skärgårds-Boran förvandlas på vintern till en Sällsynt Fisförnäm Innekatt.


Kalla mig löjlig men den här har jag hängt upp åt fåren idag. Jag tyckte det var så tomt på väggarna, så jag tänkte att en meny kunde vara på sin plats. Tavlor ids jag nu ändå inte hänga upp i fårhuset...


6 kommentarer:

 1. Fina bilder, det är nog gudagott att bo hos er tror jag! Wilmas tur på balkongen imorse var under en minut lång, så hon hälsar att hon förstår Boris precis!- Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det var snällt sagt! :) Boris går nog här och marrar och låter allmänt missnöjd, så han tycks inte uppskatta det gudagoda... han hälsar Wilma!

   Radera
 2. Hihi, vem har nu sagt att inte får sku uppskatta lite fina inredningsdetaljer :D

  SvaraRadera
 3. Här har en fisförnäm Nils som mest vill ligga framför järnspisens värme när det blir viner ute. Fårstallet ser jättefint ut, blir sugen på att få färdigt i vår lagård, väggarna skulle behöva putsas innan vi kan kalka väggarna, också ska vi renovera fönstren... någongång i framtiden. Trivsamt och fint med menytavlan!

  SvaraRadera
 4. Katter är nog verkligen inga vinterdjur, nej, vår Fresia brukar ligga på köksspisen...

  Tack, hoppas stallet kommer att fungera, är lite orolig för takhöjden. Innan våren står de väl upp under taket...

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...