fredag 1 mars 2013

Packa skolväskan

Första mars är här och det innebär skolstart för mig.
I kväll kör det igång och målet är att avlägga yrkesexamen i landsbygdsturism. Under helgen står bl.a. snöskovandring och ett besök hos alpackor på programmet. Väskan är packad och jag är taggad!
Under veckan som gått har hästkött upptäcks än här och än där och det börjar väl så småningom stå klart för alla och envar att innehållsförteckningar inte är att lita på. Inte ens de mest populära av köttbullar går säkra... vilket inte överraskar mig det minsta.
Jag inledde veckan med att hänga av mig lagårdshalaren, drog på mig söndagskjolen och stack iväg till Stockholm med bästaste väninnan, därav inga blogginlägg tidigare i veckan. Nu är jag tillbaka med nya tag, våren kommer och livet ler.


Skolväskan, ett fem euros loppisfynd, innehåller ett Bonden behövs-block (för att komma i stämning), Skogscentralens reklampenna och ett gammalt block som hängt med på många utbildningar och kurser. I det kan man lära sig om bl.a. ytrenovering, tapetsering, rappning av betonghus, inredningsplanering, generationsväxlingar, fotosyntes och ekologisk odling. Allt i ett, behändigt!

4 kommentarer:

 1. Hej,
  Oj vad mycket spännande du skall få vara med om, förstår att du är taggad.
  Jag har liknande häften som du. Hi-hi det skulle vara pinsamt om nån annan skulle läsa häftena.

  Lycka till på skolbänken.

  SvaraRadera
 2. Tack! Jo, häftena är nog definitivt endast för privat bruk!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...