söndag 17 mars 2013

På stående fot

Att jag sakta men säkert förvandlas till en gammal gumma blev jag påmind om i morse. Jag fick ryggskott. Det är inte första gången och knappast sista heller. Ryggskott hör nog fan till kan jag berätta för den som aldrig haft det. Minsta lilla sak blir så jäkla svår att utföra, som att klä på sig, gå på wc, plocka upp någonting från golvet o.s.v. Att sitta går inte att tänka på, ligga skulle gå, men att lägga sig och att ta sig upp är nästan omöjligt, så jag har stått och jag har gått hela dagen. I skrivande stund har jag laptopen på strykbrädet. Att jag fått ryggskott beror på att jag stått och målat framåtböjd i olämplig ställning, det vet jag för jag hade en liten ond aning om vad som komma skulle redan i fredags. I morse i pannrummet var det hänt. Få se hur länge det här eländet tänker hålla i sig.


Somliga är duktiga medan andra bara sakta traskar omkring som en stel vandrande pinne.6 kommentarer:

 1. Hamnade precis här av en slump, mysig blogg du har. Hemskt vad mycket snö ni har!!! Läste om den finländska maten och spårämnen i ditt förra inlägg, intressant. Ha en fin söndagskväll/Annelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad roligt att du hittade hit! Snö har vi så det förslår, mindre hade räckt till!

   Radera
 2. Ajaj, ja det har man ju råkat ut för, helt oförtjänt också, eller hur! Man uppskattar verkligen sin kropp när den fungerar efter att ha gått igenom ett "ryggskott". Precis som du beskriver så blir ju varenda sak ett stort projekt, tänk hur många gånger vi böjer oss ned mot golvet i vanliga fall utan att ens reflektera över det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Jag började tröttna på att stå, så jag försökte lägga mig, ojoj vilken projekt och när jag sedan skulle stiga upp var det ett rent hxxxxxe! Vet inte hur jag ska våga lägga mig igen...får väl sova stående som en häst...

   Radera
 3. voj, nej stackars dej. Själv har jag skonats av sånt otyg men nog märker jag ju annars att jag börjar bli en gumma. Skål på det.

  SvaraRadera
 4. Jaa-a, det är ingen fröjd att bli gammal, but then again, inte sku jag vilja vara 20 heller... Skål!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...