lördag 24 maj 2014

Sol och skärgård


Den här arbetsveckan avrundades med en trip till Pellinge för en föreläsning i marknadsföring, budget, kostnadskalkylering och andra trevliga grejer. Utbildningen i landsbygdsturism närmar sig nämligen sitt slut och det börjar dra ihop sig till examensarbete. Nu borde jag ta mig i kragen och göra någonting åt saken, smida medan järnet är varmt så att säga. Dagens föreläsare var mycket bra och inspirerande så jag blev igen påmind om vad det är jag egentligen vill göra. Ibland när dagarna bara rullar på så glömmer jag det lite.
Pellinge är en så vacker plats så det gör ont i ögonen. Mina bilder gör inte rätt åt den saken, eftersom de är tagna i all hast genom bilrutan.

Jag gillar färjan, men är nog glad att jag inte själv bor så jag är beroende av färjtidtabeller. Jag skulle aldrig någonsin vara i tid någonstans i så fall. Om jag nu för det mesta är 10 minuter för sen till allting, så skulle jag vara 25 minuter sen om jag bodde på Pellinge. Då skulle jag nämligen alltid missa den färjtur jag siktat på och bli tvungen att vänta på nästa.

2 kommentarer:

  1. Jee, you are back! Med två inlägg :) finns inga betär än skärin å somarn! Hur kan man varje år glömma hur underbart det är med sol och värme...Malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag försöker skärpa mig... :) Sol, vind och vatten, annat behövs inte. Sen kollar man väderleken för kommande vecka och inser att vinterrocken ska tas fram igen.

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...