torsdag 13 juni 2013

Sommarstök och avkoppling

Det var ett tag sedan jag skrev någonting. Tiden den bara rusar och jag med den. Inomhus hopar sig disken, posten och byket, medan halaren hänger allt lösare och lösare på kroppen. Målet är att när midsommarhelgen kommer skall jag bara latas och äta mängder med grillmat, glass och kakor. Så det så. I och för sig lönar det sig inte att räkna alltför mycket med det, det kan ju hända vad som helst och så blir hela helgen ett enda spring utan vare sig mat eller dryck.
Ett annat mål vi har är att äntligen få ut fåren på bete. Adam och Algot har nu vuxit till sig så pass att vi kan avvänja dem. Bättre hade det varit om de hade fått dia några veckor till men Balder kan inte lämnas ensam i sin hage utan behöver sällskap.
Han skall få lära de små busarna hur man betar och beter sig. Hoppas han själv kan bete sig... vi har ju ingen aning om vad han hittar på när han kommer ut i det fria. Han kom till oss i november, direkt in i lagården. På bilden står han i foderbordet, en ovana han har. Lillkillen är inte sen att ta efter, så han står på mammas rygg. Det är en typisk "bagg-grej" att stå med frambenen uppe på någonting.
Förra veckoslutet hade jag de sista kursdagarna för den här terminen. På lördagskvällen åkte vi ut till en liten holme och njöt av sol, vind och vatten. Det bästa som jag vet.
2 kommentarer:

  1. Oj, oj, ni verkar ha det hektiskt. Kom nu ihåg att äta också! Får önska en mat- och dryckesfylld midsommar, gärna kryddad med sol och varma briser! Men var in på Foreca nyss, och det sistnämnda verkar inte uppfyllas....Kram, en som kläderna inte hänger på, hur mycket jag än gnatar i länkspåret ;)

    SvaraRadera
  2. En av de positiva sidorna med de här heldags "träningspassen" är att man med gott samvete kan äta hur myyyyycket som helst. Jag räfsade ihop mögliga slåtterrester igårkväll och fick gigantiskt pannkaksbegär, så när jag sent omsider kröp till kojs var det med magen full av pannkaka och jordgubbssylt! :D

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...