lördag 28 maj 2016

Spännande tider!

Det har varit olovligt stillsamt här på bloggen de senaste nio månaderna. I verkliga livet har det hänt desto mer. Det sista inlägget om "blommor och bin" i augusti blev lite som ett gott omen inför hösten. Det är nämligen så att vi tvåfotade på Nedergård ska bli tre inom en snar framtid. Om vår lilla bondprinsessa är punktlig av sig så anländer hon om 20 dagar, brås hon på sin mor kommer hon sent, brås hon på far kommer hon i god tid. Hur hon än väljer att göra så är hon väldigt välkommen och efterlängtad.


De fyrfotade har redan sitt på det torra vad gäller nedkomst. Vi försökte minimera risken för problem och lät bara betäcka fem tackor i höstas. I praktiken lyckades det riktigt bra för det blev inga flasklamm i år.

"Tre små gummor skulle gå en gång...."


Donner
Daisy
Dallas smilar upp sig.

Det ska börjas i tid, tre dygn gammal härmar man redan sin mor vid foderbordet.

Tovis blick säger exakt vad hon tycker om att agera studsmatta åt tre vildbasare, medan hon ännu har tre egna lamm i magen. Två sparkande små fötter i magen kan ibland kännas mycket, vill inte föreställa mig tolv klövförsedda! Däremot vet jag nog hur det känns med små klövar som trampar utanpå magen, det har jag fått uppleva med några lamm som alltid vill upp i famnen.


5 kommentarer:

 1. Å vilket trevligt besked!
  Lycka till med försommarbarnet (och även med de ludna sötnosarna.)

  SvaraRadera
 2. Va roligt med en uppdatering här! O vad fina bilder på dej, bebben o de fyrfotade. :) Kramar!!

  SvaraRadera
 3. Härligt!! Och vilka sötnosar ni har i ladugården! - Malin

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...