Sång och vårbruk

Det har varit ett par händelserika veckor, trots att det varit stillsamt på bloggen. Förra veckans onsdag hade jag, tillsammans med en vän, mitt livs första solosångskonsert. Det var alldeles fantastiskt roligt, precis som hela konsertprojektet har varit från allra första stund idéen kläcktes. Jag älskar att sjunga och skulle helst inte göra mycket annat alls, okej sköta får och höns, men that's about it. Därför var det så otroligt roligt att få ställa till med konsert. Det är ju också en skön motvikt till sysslorna här hemma. Caféet vi sjöng och spelade på var fullsatt och publiken var härlig. Vad mer kan önska? Tusen tack än en gång till alla Er som medverkade, min solistkompis, bandet och publiken! Torsdagen gick i ett litet glädjerus, vilket var perfekt stämning att köra igång vårbruket med. Det har vi ju verkligen fått vänta på i år. Vädret har äntligen visat sig från sin bättre sida och nu är allt sått. Skönt. Låt det regna.


Vill man se det positiva i den sena sådden, så hann i alla fall en stor del av ogräset gro innan harvningen, som sedan rev upp det. Hoppas det minskar ens lite på ogräsmängden i sommar.



Tovis, Dodis och Ullis betar på de sista stråna i hagen. Igår fick de flytta på sommarbete till en familj som kommer ge dem all den uppmärksamhet de så gärna vill ha.

Somliga tar sig en siesta medan andra jobbar.

Kommentarer

Populära inlägg